👍 Proč si ji přečíst: Pokud je vaší vášní všestranný osobní růst, tak tuto knihu prostě musíte mít. Je to královna všech seberozvojových knih! Tvoří ji to nejlepší z nejlepších rozhovorů podcastu Tima Ferrisse. Najdete zde tipy, hacky, rutiny a inspiraci od takových lidí jako je Arnold Schwarzenegger, Seth Godin, Tony Robbins, Jocko Willink, Paulo Coelho, Naval Ravikant a spoooustu dalších. Kniha je rozdělená do tří částí: první část s názvem "Zdraví" je věnovaná osobnostem, které se zaměřují na oblast kultivace těla a efektivitu výkonu, poté následuje sekce o různorodých pojetích úspěchu s názvem "Bohatí" a zakončuje ji sekce zaměřená na různé životní filozofie a práci s hlavou s názvem "Moudří". Načerpáte zde neuvěřitelné množství moudrosti a informací snad z každé životní oblasti: od zdraví a biohackingu, přes investice a budování kariéry až po výchovu dětí, práci se stresem nebo vychutnávání života. Úžasné veledílo!

❤️ Co mi dala: Tak tohle nejde ani popsat, co vše mi kniha dala! Mám z ní tolik výpisků, že jen ty samotné by vydali na samostatnou knihu 😀 Rozšířila jsem si obzory o obrovské množství znalostí, otestovala nespočet biohacků a lifehacků, vyzkoušela si pár nových rutin, zrevidovala si svůj způsob nakládání s finančním portfoliem a naučila se spoustu nových dovedností. Večery s touto knihou mi budou opravdu ze srdce chybět a už teď se neskutečně těším, až si ji přečtu podruhé!

5 z 5: Velkolepá kniha! Je v ní tolik moudrosti, tipů a inspirace od těch nejlepších z různých branží, jak v žádné jiné knize. Nenechte se odradit její velikostí! Každé osobnosti jsou věnovány třeba jen 2-4 stránky, ale ty jsou mega nabušené informacemi, takže se vyplatí číst ji pomalu (každý den třeba jen 1-2 osobnosti) a dát si dostatek času na vstřebávání a zkoušení všeho, co ve vás nějakým způsobem zarezonuje. Za mě je v TOP 5 knih, jaké jsem kdy četla, a kdybych si musela vybrat jen jednu jedinou knihu, kterou bych si od nakladatelství Jan Melvil koupila, byla by to rozhodně tato!