👍 Proč si ji přečíst: Kniha je jednou z klasických představitelek toho, co si představíte, když se řekne seberozvojová literatura v tom nejlepším slova smyslu. Je postavená na silném životním příběhu autora, jde v tématu do hloubky a dokáže s vámi vnitřně pohnout. Když se knize otevřete, mnohé se o sobě dozvíte, zvědomíte si vzorce, které vám brání v posunu vpřed, vysníte si, čeho chcete dosáhnout, a konečně se tím směrem odpíchnete. Čtivá knížka psaná srozumitelným jazykem, na níž je znát spousta práce. Nesklouzává do pasivního ezo slovníku, ani do suché a povrchní teorie - je plná praktických cvičení a slov, která dodávají sílu. Doporučuji číst ji pomalu a nechávat její myšlenky zaznít v co nejhlubších vrstvách vědomí.

❤️ Co mi dala: Knížka pro mě byla pocitově něco mezi knihami Čtyřhodinový pracovní týden a Odse*te se, což jsou mé dvě oblíbené knížky, které spolu zdánlivě nemají nic společného, a přitom mají: pomáhají snít velké sny a dodávají prostředky a odvahu začít je opravdu žít. Mně osobně se v knížce nejvíc líbila kapitola o nastavení osobní vize (i jsem jedno z jejich cvičení sdílela ve svém blogovém článku 7 cvičení pro tvorbu osobní vize), díky které jsem si uvědomila rozdíl mezi postupovými a konečnými cíli a daleko lépe jsem si tak svou cestu za vizí budoucího života v hlavě přerovnala. Z knížky také moc ráda čerpám při osobních mentorinzích, pokud při nich zabrouzdáme do oblasti nastavení mindsetu.

5 z 5: Knížka má spoustu dobrých myšlenek a vnímám z ní autorův dobrý úmysl. Nejsou to jen prázdná slova dalšího "kouče", který si napsáním knihy dělá akorát vlastní promo. Věřím, že knížka i autorův osobní příběh dokáží při správném naladění otevírat oči i mysl a být tím správným pomyslným nakopnutím. Rozhodně ji můžu doporučit k přečtení!