*Tento kousek ještě na svou plnou recenzi čeká. Zatím k vám letí alespoň mé první dojmy ihned po přečtení:

Za mě neskutečně povedená knížka!

Autor myslím dokázal velmi dobře popsat něco, co je prakticky nepopsatelné - jak lze zapojit lidskou stránku lídra k tomu, aby vybudoval silný a soudržný tým. Je to něco, co jsem sama 7 let dělala a co nyní učím Scrum Mastery a Agilní kouče v rámci Agile Master Class. A vím, jak těžko se mi pro to hledala slova a jak náročné pro mě na začátku bylo toto téma nějak strukturovaně uchopit. Proto klobouk dolů, jak se s tím dokázal autor knihy poprat.

Celkově mi knížka obsahem i stylem velmi připomíná Lídři jedí poslední od Simona Sineka, takže pokud jste její fanoušci, je velká šance, že se vám bude líbit i tato kniha.

Pokud pracujete s lidmi a jde vám budování skvělé týmové atmosféry snadno, knížka vám přinese zvědomění toho, co už nejspíš sami v praxi děláte, ale možná ještě ne tak cíleně. A pokud v této delikátní soft-skillové práci ještě tolik zdatní nejste a občas si připadáte, jako když pracujete s mimozemšťany, kniha vám na obrovském množství praktických příkladů ukáže vzorce, které můžete do své praxe poměrně snadno zapracovat.

Pokud je pro vás téma relevantní, moc doporučuji knížku k přečtení.

*Pokud knihu koupíte ZDE, dostanete na ni po zadání kódu “agilefluencer” 20% slevu.