👍 Proč si ji přečíst: Kniha představuje několik time-managementových technik, životních strategií a hacků, které by dle autora měly vést k tomu, že "dostanete od života, co chcete". Obsahově však kniha za svým bombastickým názvem značně zaostává. Patrně bych ji doporučila přečíst pouze těm, kdo nikdy žádnou knihu zaměřenou na produktivitu nečetli a vlastně obecně neradi čtou a stačí jim něco typu skripta.

❤️ Co mi dala: Doslova nic. Celou dobu jsem přemýšlela nad tím, co vedlo autora k tomu, aby zahlcoval už tak zahlcený trh další knihou, která nemá žádnou další přidanou hodnotu. Jediné pozitivum je, že jde skutečně o stručný manuál, takže toho času aspoň nezabila moc. Tak možná toto jestli měla být její zamýšlená přidaná hodnota..?

1 z 5: Nikdy bych nevěřila, že dám nějaké knížce jen 1 z 5. No, je to tady. Kniha po celou dobu jen vykrádá jiné knížky (těch zřetelně do očí bijících jsem napočítala 12), což by nebylo až tak hrozné - problém je, že je až na jednu výjimku neuvádí jako zdroje. Kdyby to byla diplomka, tak by autora vyhodili za plagiátorství. Autorských je pouze cca 5 stran, kde pan Hebnar sdílí, jak má věci nastaveny on sám. Tuto knihu můžete s klidným srdcem vynechat, je to jen nezdařilá snaha o vlastní propagaci.