👍 Proč si ji přečíst: Pokud se potřebujete naučit psát prodejní texty, vyšperkovat sdělení na svém webu nebo se prostě jen naučit poutavěji psát, knížka pro vás bude skvělým startem do světa božských textů. Kniha je zaměřená především na tvorbu webu a skoro si troufám říct, že kdyby to měla být jediná kniha, kterou byste si měli před vydáním vlastních stránek přečíst, tak žádnou jinou už nutně potřebovat nebudete. Obsahuje totiž i prvky správného designování a UX, podporu SEO, marketingu i prodeje. Autor jde navíc sám skvělým příkladem v tom, jak text krátce, čtivě a úderně napsat - celá kniha je skutečně jednou velkou ukázkou toho, jak to dělat na profi úrovni. Po stránce obsahové i vizuální.

❤️ Co mi dala: Myslela jsem si, že půjde o suchou teorii o tom, jak psát texty, ale to jsem se teda spletla! Nejen, že jsem se velmi čtivou formou dozvěděla, užitečné tipy na psaní, ale i na to, jak web strukturovat, co kam umístit, jak zvýšit jeho úspěšnost, apod. Aktuálně je to můj hlavní zdroj, ze kterého vycházím, při tvorbě mého nového webu. Pro mě, coby začátečníka v této oblasti, to byla jedna z nejužitečnějších knih za poslední dobu.

5 z 5: Neskutečně podařený počin známého copywritera Otty Bohuše! Aktuálně už se bohužel nabízí jen jako audiokniha (distribuce ebooku zdarma byla na konci roku zastavená), což je trochu škoda, protože v tomto případě budete ochuzeni o tu vizuální stránku knížky. Nic jí to ale neubírá na obsahové hodnotě, která je podle mě i v audio verzi obrovská. Pokud jste se tedy našli v některé z výše uvedených situacích, opravdu knihu moc doporučuju!