👍 Proč si ji přečíst: Pokud se považujete za nekreativního člověka, nebo si pohráváte v hlavě s nějakým nápadem, ale nevíte, jak na jeho realizaci, knížka vám velmi lehkou formou ukáže, jak a kde hledat inspiraci. Zjistíte, že kreativita opravdu není o vrozeném talentu, ale o systematické práci. Nebojte se svůj nápad více rozpracovat. Být kreativními se můžete naučit, stačí začít! Jak? Knížka vám poradí!

❤️ Co mi dala: Kromě inspirace jsem dostala zejména obrovskou dávku motivace! Měla jsem chuť se ihned pustit do věcí, které jsem dříve odložila k ledu jen proto, že jsem měla pocit, že na ně nemám talent, znalosti nebo dostatečně dobré nápady,... No a také jsem se do nich po přečtení této knihy opravdu pustila! Knížku jsem dočetla v době, kdy jsem měla rozečtenou i knihu Čtyřhodinový pracovní týden - ta mi pomohla ujasnit si svou životní vizi a Kraď jako umělec mi pomohla začít s její realizací. Někdy když se četba knih dobře zkombinuje, vznikne z toho fakt kombo 🙂

5 z 5: Rozměrově malá knížka plná obrázků, kreseb a velkých fontů, takže ji budete mít přečtenou za jeden delší večer. O co je ale menší než ostatní knihy, o to je hodnotnější. Je to taková rychlá dávka motivace do žil, která rozhodně stojí za to!