👍 Proč si ji přečíst: Když uvažujete o změně kariéry, o přechodu na volnou nohu nebo v hlavě už dlouho nosíte nápad, který byste rádi zrealizovali, tato kniha vás krok za krokem povede k uskutečnění těchto záměrů. Nejde o obecnou motivační knihu, ale o praktický návod, jak v rámci rozmýšlení nad svým nápadem postupovat: jak si jej promyslet, jak rychle a levně otestovat, že se chytí, a že vás to bude vůbec bavit, jak jej dostat na světlo boží a v neposlední řadě i to, jak jej zpeněžit. Najdete zde i spoustu jiných užitečných rad, které vám budou při práci na vašem "projektu" k ruce!

❤️ Co mi dala: Po všech těch motivačních knihách, které mi říkali "jdi, udělej to, neboj se" (ale já pořád nevěděla jak), přišla konečně tato jedna, která mi řekla "ok, pojďme si teda sednout nad to, co by tě bavilo, a udělejme z toho konečně něco hmatatelného, co k něčemu bude". A tak jsem si sedla a začala pracovat na jednom z mých osobních projektů, který se, jak doufám, časem stanem i mým životním projektem 🙂

5 z 5: I přes svůj ne příliš lákavý přebal je to za mě doposud nejlepší knížka z oblasti "změň svůj život". Neříká totiž jen to, abyste to udělali, ale je vám na této cestě i praktickým průvodcem. Pokud v hlavě válíte nápad, který chcete zkusit rozjet, rozhodně moc doporučuju si tuto knížku přečíst!

EDIT: Po přečtení pokračování této knihy, které se jmenuje Začni vydělávat na tom, co tě baví musím říct, že ta druhá z nich je snad ještě lepší. Tato první je možná vhodnější v situaci, kdy ještě nemáte svůj nápad úplně uchopený a přemýšlíte, co byste tak mohli dělat, ta druhá je asi lepší, když máte ve své představě již jasněji a potřebujete vedení v tom, jak nápad krok za krokem zrealizovat.