👍 Proč si ji přečíst: Rádi byste zjistili, jak to ti lidé dělají, že se jim podaří získat velké jmění? Jak takoví milionáři uvažují? Jaké návyky a přístup si budují? A chtěli byste být jako oni? Tahle knížka je o tom úplně celá! Poskytne vám dávku inspirace, jak se k penězům a jejich vydělávání stavět na základě přijetí mentality bohatých lidí. Knížka není ani tak o financích jako takových, jako spíš o seberozvoji a správném nastavení hlavy - podvědomě totiž můžeme peníze odmítat neb věřit, že si je nezasloužíme, a i proto je ve výsledku nemáme. Kniha vás naučí 17 zásadám, které odlišují bohaté lidi od střední třídy a chudých, a pomocí jejichž ovládnutí by se vám měla cesta k penězům otevřít dokořán. Ke každé zásadě navíc dostanete i sadu úkolů, které vás budou nutit uvádět zmíněné zásady do praxe, a formulaci konkrétní deklarace (afirmace), kterou si potřebujete v rámci každé lekce zvnitřnit. Kniha tak není jen pouhou teorií, ale zároveň i jakýmsi pokusem o praktický návod.

❤️ Co mi dala: Když jsem knížku před lety četla, nejvíc mi otevřela oči v tom, jak jsem na peníze do té doby dívala. S mým příliš pozitivním přístupem jsem měla pocit, že mám přece dost. A že v budoucnu budu mít určitě víc. Nějak. Samo se to zařídí. Tato knížka mi pomohla uvědomit si, že abych měla v budoucnu víc, musím proto něco začít dělat už dnes. Takže jsem si například začala daleko víc hledět toho, abych vydělané peníze nebrala jako něco, co jen okamžitě směním za nějakou věc nebo požitek, ale abych na ně koukala jako na investici do své budoucnosti.

5 z 5: Nadčasová knížka, která není jen o tom, jak mít více peněz, ale i o správném nastavení mindsetu úspěšného člověka - ať už si "úspěch" definujete jakkoliv. Dnes už bych v ní po pár letech dokázala vidět zase daleko víc, zejména z hlediska osobního seberozvoje. Tenkrát to pro mě byla prostě jen knížka o tom, jak mít víc peněz, teď vidím, že je v ní daleko víc moudrosti, zejména pak v oblasti růstového nastavení mysli.