*Tento kousek ještě na svou plnou recenzi čeká. Zatím k vám letí alespoň mé první dojmy ihned po přečtení:

Kdyby nevyšla Melvilu, určitě bych si nikdy podobnou knížku nepřečetla. Vagínu mám celý život, tak co bych se o ní asi tak nového mohla dozvědět, že? A o čem proboha ta ženská na tolika stránkách může furt psát, vždyť je to pořád jen fr*da!

Tak drazí, kniha vám přinese toto:

1) Ženám láskyplné přijetí tohoto orgánu. Obdiv k tomu, jak dokonale funguje a co všechno dokáže. Vyvrácení velkého množství mýtů o tom, jaká by vagína měla být a jaké by měla nebo neměla mít reakce či projevy. A garantuju vám, že rozhodně několika z těchto mýtů právě teď samy věříte.

2) Mužům mnohem větší porozumění ženskému prožívání spojeného s vagínou a nahlédnutí do toho, co s sebou ženství nevyhnutelně nese. Bude z vás mnohem citlivější (a informovanější) partner a věřím, že i lepší milenec.

3) Rodičům způsob, jak svým potomkům předat kvalitní informace o sexu a pohlavním dospívání s akcentem na ženské pohlavní ústrojí. A jasně, pro dívky je to no brainer, ale já si dokonce myslím, že ji budou kluci hltat ještě víc :)

Poslední část je v nemalé míře věnovaná zdravotní stránce - pohlavním nemocem, různým obtížím, apod., což už pro mě bylo spíš o skenování textu, bylo to už hodně nezáživné, ale chápu, že i tohle do takové "Bible" patří.