👍 Proč si ji přečíst: Na rozdíl od jiných knih, které se věnují tvorbě online obsahu, tuto napsal někdo, kdo si celou tou cestou ke spoustě sledujících na všech hlavních sociálních sítích, skutečně sám prošel. A nejen to. Alex Wieckowski vydává i skvělý newsletter pro nonfiction knihomoly s názvem Alex & Books, točí podcastové rozhovory se známými autory knih, sám jednu knížku napsal, točí YouTube, dělá prostě všechno! A právě všechny tyto své dosavadní znalosti a zkušenosti zhmotnil v tomto ebooku (který mi manžel nechal z lásky vytisknout jako knihu ❤). Pokud byste rádi na sítích prorazili nebo se věnovali nějaké jiné formě online tvůrcovství a hledáte knihu, která vám dá všechny potřebné základy a směr, aktuálně myslím nemůžete vybrat lip!

❤️ Co mi dala: Och, ráda bych tak jednou byla takovým Alexem! Ani si neumíte představit tu radost, když jsem na něj jako na tvůrce asi před rokem a půl narazila - konečně někdo, kdo představoval zhmotnění mojí vlastní vize! Pro mě to byl důkaz toho, že to jde. Že se dá četbou non-fiction knih živit. Jediná potíž této knihy je, že to bohužel nefunguje tak jednoduše, jako že si přečtu, co mám dělat, a druhý den jsem hvězda. Jsou v ní ukryty léta poctivé a vytrvalé práce. Práce bezdětného pána 🙂 Knihu tak neberu jako rychlonávod, ale spíše jako průvodce, který mi bude dělat tichou společnost ještě po několik následujících let.

5 z 5: Nesmírně praktická knížka - za mě zatím asi nejlepší kniha pro online tvůrce, jakou jsem doposud četla. Navíc v oblasti, která mě nesmírně baví a zajímá - četba seberozvojových knih. Je krátká, ale to proto, že neobsahuje zbytečnou omáčku - pouze užitečné informace, praktické tipy a návodné akční kroky.

Ebook najdete k zakoupení a ke stažení TADY.