*Tento kousek ještě na svou plnou recenzi čeká. Zatím k vám letí alespoň mé první dojmy ihned po přečtení:

Když se mi autorka knihy ozvala s tím, zda bych od ní přijala recenzní výtisk, snažila jsem se jí to rozmluvit - nabídky od samovydavatelů dostávám poměrně často a vždy mám tendenci upozornit je na riziko, že o jejich knížce můžu taky napsat, že zas tak skvělá není.

Hm, až na to, že takhle skvělá fakt byla! A jsem Vendule Debnár vděčná za to, že se nenechala odradit, protože mě její knížka svou kvalitou ohromně překvapila.

Její primární hodnota je v provádění konkrétních zamyšlení a aktivit v páru - pomáhá tím partnerům odpovídat na důležité otázky, slyšet potřebné odpovědi, hledat společná východiska z toho, v čem nám není dobře, stavět na tom, v čem nám dobře je.

A nepředstavujte si žádné ptákoviny typu: "řekni partnerovi, jako jaké zvíře se cítíš a proč" 😀 - autorka knihy je vztahová koučka a na relevanci a hodnotě všech zadání je to znát.

Aktuálně jsem knížku jen "přečetla", ale s manželem jsme domluvení, že jen co nám prcek trochu odroste a vyskočíme z hlavního emergency módu, knihu použijeme pro oprášení vzájemného propojení a postupný návrat k nám ❤

Díky, Vendo! Jsem si jistá, že bych si podobnou knížku bez doporučení nejspíš nepořídila, protože bych ji měla jen za další pokus, jak na párech vyždímat peníze, a to bych této knize i Tvému záměru setsakramentsky ukřivdila.

Pokud hledáte jiskru, podnět, inspiraci tady je máte!

〰〰〰

Knihu můžete zakoupit zde: https://receptnavztahy.cz/kniha-pro-partnery/