👍 Proč si ji přečíst: Drobná knížka založená na principu každodenních 6minutových cvičení, které vám mají pomoct odpovědět na otázky: "Kdo jsem?", "Je můj život takový, jaký jsem si ho představoval?", "Kým chci být?", "Jak najdu znovu sám sebe?". Pokud ve vás některá z těchto otázek rezonuje a baví vás si na ně odpovídat formou kreseb✏️ a psaných zamyšlení ✍️, pak by pro vás mohla být knížka zajímavým podnětem pro tento druh mentálních cvičení.

❤️ Co mi dala: Jako celek mě osobně knížka až tak moc nechytla, ale některá cvičení mi přišla opravdu hodně zajímavá. Bylo pro mě přínosné odpovídat si na některé z otázek, nad kterými se v denním letu běžně nezamýšlím. Tyto pro mě byly asi nejzajímavější: "Po čem toužíš?", "Z čeho máš strach?", "Před čím se chceš ochránit?", "Kdo předstíráš, že jsi?", "Čemu se snažíš vyhnout?". Navíc, protože se veškerá cvičení doplňují přímo do knížky, slouží mi teď zpětně tato kniha i jako jakýsi záznam mého uvažování v určitém čase a jednou bude moc zajímavé zpětně si projít, jak jsem v době, kdy jsem ji četla, uvažovala. A kam jsem se od té doby posunula 🙂

3 z 5: Taková malá, zábavná psychoterapie do kapsy. Nic převratného, ale minimálně kvůli některým konkrétním cvičením stálo za to s ní ten čas strávit.