👍 Proč si ji přečíst: Pokud hledáte skutečně inspirativní životopis nabombené osobnosti, nemůžete sáhnout po lepší knize! Bude vás nabíjet neskutečnou energií a chutí na sobě makat už od prvních stran. Arnold je člověk s neuvěřitelným mindsetem, který si už jako malý vytyčil cíl, co by chtěl jednou dokázat, a pak si za tím díky své obrovské pracovitosti a houževnatosti tvrdošíjně šel. Tohle pak během svého života zopakoval několikrát za sebou a stal se tak jedním z nejúspěšnějších multioborových lidí. Dozvíte se, jak dokázal dobýt svět kulturistiky, jak se dostal k filmu a stal se hercem, kde vydělal své obrovské mění ještě před tím, než se vůbec stal slavným, nahlédnete do amerického politického zákulisí a co to vlastně obnáší stát se guvernérem státu Kalifornie.

❤️ Co mi dala: Kniha pro mě představovala naprosto enormní dávku inspirace a energie! Pocítila jsem takovou tu chuť odvážně se vrhnout do práce na svých snech a nepolevit, ať se děje, co se děje. Zejména první půlku knížky jsem vyloženě hltala - Arnold je v mnoha věcech neuvěřitelně obdivuhodný člověk a spoustu věcí jsem o něm vůbec ani nevěděla! Jakože fakt wow! Druhá půlka se hodně věnovala politice, to bylo pro mě osobně už spíš "jen" zajímavé, než že by mě to inspirovalo, ale taky dobrý 🙂

5 z 5: Velmi zajímavý životopis a inspirativní osobnost! Rozhodně maximálně doporučuju k přečtení, budete čučet a věřím, že to nakopne i vás! Za mě to byla nejlepší biografie, jakou jsem doposud četla.