👍 Proč si ji přečíst: Nenechte se zmást slovem prokrastinace, které by mohlo naznačovat, že jde o klasickou time-managementovou knížku. Zde se jedná o zcela nový pohled na pojem "organizace času", a to z hlediska kvality prožitého života. Kniha vás za pomocí konkrétních nástrojů naučí, jak překonávat své strachy a splíny, pomůže s vybudováním nových návyků, dokážete si pomocí ní pojmenovat sami sebe a své životní hodnoty, zkrátka vám pomůže začít svůj život žít tak, aby byl smysluplný a abyste jej jednoduše jen nevyprokrastinovali 🙂

❤️ Co mi dala: Moje první klasická seberozvojová kniha. A tolik mě bavila, že jsem se pro seberozvoj absolutně nadchla a už jsem s ním nepřestala 🙂 Knížka mi velmi pomohla v období, kdy jsem ve svých 30 letech rozhodla udělat ve svém životě změnu a po několika letech úplně změnit pracovní obor. Jako zcela juniorní Scrum Master bez zkušeností jsem to v začátcích neměla úplně snadné, ale knížka mi pomáhala myslet pozitivně, nepřestávat na sobě pracovat a hlavně si neustále uvědomovat, proč to celé vlastně dělám. Navíc jsem kolem konzultantů z GrowJob a "Konec prokrastinace" tehdy získala zcela nový zdroj inspirace a stala se tak po dlouhou dobu jejich velkou fanynkou a sosačkou obsahu.

5 z 5: Jedna z nejvíc inspirativních sebe-rozvojových knih. Nejde o žádný výplod subjektivních zkušeností jedné osoby, ale o soubor informací a užitečných nástrojů založených na výsledcích vědeckých studií. Nejvíc bych ji doporučila všem, kteří se o oblast seberozvoje teprve začínají zajímat a hledají nějakou startovní knihu.